--> Волинські депутати просять не забирати житло у боржників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські депутати просять не забирати житло у боржників

0
-7
Волинські депутати просять не забирати житло у боржників
Депутати Волиньради проти відбирання квартир через непогашені берги. Вони звернуться до парламенту щодо необхідності негайно прийняти проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про виконавче провадження».

Про це йшлося 11 жовтня під час засідання «регламентної» комісії Волиньради, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Депутат Сергій Слабенко розповів, що звернення стосуватиметься заборони виконавчій службі здійснювати стягнення у разі наявності заборгованості за комунальні послуги за рахунок нерухомості.

У Луцьку вже є такий прецедент і він часто служить прикладом для різних міст у схожій ситуації. Та, за словами Слабенка, не варто використовувати такий крайній метод. За його словами, планується створення приватної виконавчої служби, що може ще більше ускладнити ситуацію. Депутат каже, що відомі й випадки виконання рішення щодо неповнолітніх осіб.

Насправді ж, за його словами, є багато інших надходжень, із яких можна стягувати кошти, окрім нерухомості чи зарплатні. Тому треба терміново прийняти рішення і стимулювати швидке прийняття закону.

Члени регламентної комісії підтримали пропозицію колеги, тож, рекомендуватимуть сесії прийняти звернення.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні