У рожищенському супермаркеті продають скисле пиво і обважують

1
1
У рожищенському супермаркеті продають скисле пиво і обважують
Жителі Рожищ обурюються через неякісні товари у місцевому супермаркеті.

Олег Савчук опублікував повідомлення в одній з рожищенських груп у Фейсбуці, в якому нарікає на зіпсований алкоголь і обважування.

"Увага. Магазин "Колібріс". м. Рожище. 09.10.16. Лапи курячі. Недоважено 80 грам! Пиво "Павлівське", прокисле. Як бачите - працівники супермаркету здирають міліметри етикетки з вирізаними заводом термінами споживання. І тут не просто випадок, а цілеспрямований обман! Особливо стосовно старших людей з поганим зором! Не виключено, що саме ця мережа може продавати і фальсифіковане спиртне!" - йдеться у дописі Олега.

У коментарях користувачі підтверджують думку автора посту.

"О да!!! теж неодноразово стикались з простроченими та напевно не одноразово перефасованими кондитерськими виробами (аж до личинок в печиві) та на рахунок алкогольних напоїв, знайомі менеджери представники від виробника дивуються низьким цінам, по яких навіть виробник не відпускає. Це не поодинокі випадки", - пише Олена Кулик.

Теги: їжа, нп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один раз купив м'ясо в цьому супермаркеті і те було помите різними порошками. Я дивувався чого продавець не давала мені його понюхати!!!, мовляв це магазин а не ринок.
PS: купував у колібрісі в Луцьку по вул. Грушевського.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні