--> «Другий раз він не мав права бути невдалим», - мама Кузьми про пам’ятник у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Другий раз він не мав права бути невдалим», - мама Кузьми про пам’ятник у Луцьку

2
-1
«Другий раз він не мав права бути невдалим», - мама Кузьми про пам’ятник у Луцьку
Мама Кузьми Скрябіна нещодавно вперше побачила оновлений пам’ятник синові.

Майстрів для роботи над новим пам'ятником Ольга Кузьменко знайшла самотужки. А згодом пильно слідкувала за процесом створення, - повідомляє Конкурент.

"Я висиділа, як квочка, цей пам'ятник. Другий раз він не мав права бути невдалим", - розповіла вона.

Жінка зауважила, що особливо складно давалося портретування:
"В студії я сиділа 3 години одного разу, потім ще 2 години, потім невістка сиділа. Там треба було над очима працювати. Важко давався портрет".

Незважаючи на те, що скульптура тішила очі лучан ще із серпня, батькам Андрія вперше на власні очі вдалося побачити її у готовому вигляді лише у жовтні. Кажуть, що другий пам'ятник їм вже сподобався.

Зі слів мами Андрія, композиція – це її ідея.

"Сама композиція – фактично, це було моє бажання. Посадити його на лавку, щоб завжди він не був сам. Щоб біля нього хтось посидів", – розповіла жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Достойна скульптура. Поруч з людьми. І хай "поцінювачі- зберегателі Луцька" лихословлять- композиція не нова, ... бла-бла -бла-гарна робота. Молодці!
Відповісти
Він до Луцька ніякого віднешення не мав і не має. Після його тісної співпраці з Регіоналами матір вигнали Ново-Яворівська. памятаємо його концерт перед університетом де він закликав голосувати за Януковича, після чого отримав окрему передачу на телебаченні як нагороду.
Волиняни ви були і є дурними, Мареничу (Л.Українці, Шхевичу....) ніколи Львів не поставить памятника.
Увіковічнюйте і пропагуйте СВОЄ!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні