--> Луцький евакуатор забрав перше неправильно припарковане авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький евакуатор забрав перше неправильно припарковане авто

0
-4
Луцький евакуатор забрав перше неправильно припарковане авто
Першу автвівку, припарковану з порушенням, патрульні відправили на штрафмайданчик за допомогою евакуатора.

Близько 15 години громадяни повідомили екіпаж патрульної поліції про автомобіль Сіат Малана, який заважав проходу по тротуару, адже для пішоходів залишалось менше 2 метрів, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

На місці події на вулиці Коновальця інспектори виявили легковик, який повністю перекрив тротуар. Водія не було, тож туди викликали евакуатор, якийрозпочав роботу сьогодні.

Автомобіль доставили на штрафмайданчик.

На водія, який з’явиться в Управління патрульної поліції, винесуть постанову за ч.1 ст.122 КУпАП - порушення правил стоянки. Після сплати штрафу та вартості евакуації він зможе забрати автомобіль.

Як повідомив "Волинь24" патрульний поліцейський Дмитро Мандзюк, власнику загрожує штраф у розмірі 255 гривень. Ще 720 гривень йому доведеться заплатити за послуги евакуатора. До того ж зберігання автівки на штрафмайданчику протягом доби обійдеться у 120 гривень.














Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні