Пісні від Ганни Лев та фотосесія у задзеркаллі: у Луцьку почався анімаційни фестиваль

0
-2
Пісні від Ганни Лев та фотосесія у задзеркаллі: у Луцьку почався анімаційни фестиваль
У Луцьку стартував перший фестиваль анімації "Задзеркалля".

Анімаційний фестиваль розпочався піснями від відомої актриси озвучення Анни Лев та фотосесією у задзеркаллі, - повідомляє Район.Луцьк.

Українські аніматори та актори переконують, що це непросте ремесло. Проте у нашій країні є багато молодих, унікальних та талановитих мультиплікаторів.

Про це розповіла відома актриса озвучення Анна Лев. Її голосом до українських глядачів промовляють персонажі мультфільмів «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона», «Сімпсони» та інших.

«Ми готові бути кращими на світовому рівні. Нам потрібно лише трохи розуму та грошей», – зауважила у розмові Анна Лев.
Познайомитися ближче із Анною Лев можна у суботу, 8 жовтня, на майстер-класі «Академія голосу», що відбудеться о 17:00 в антикафе «Innerspace», вул. Паркова, 5.

Організатори фестивалю також запросили до участі керівника анімаційної студії «Тунгуру» Володимира Ликова, творця мультфільму про кольорових звірят – тельфиків.

За словами мультиплікатора, проблема української анімації не у тому, якою мовою озвучувати мультики, а у тому, що в країні мало саме вітчизняного анімаційного продукту.

«Нам необхідно щомісяця випускати нову анімацію тривалістю не менше 30 хвилин. Нам потрібні нові ляльково-анімаційні шоу. Наприклад, у Великобританії дітки вчили мову з такими шоу як «Твінні», «Вулиця сезам», «Мапетшоу». А у нас немає нічого», – зауважує Володимир Ликов.

Гості фестивалю також мали нагоду по фотографуватися у облаштованій спеціально фотозоні, а також придбати м’які іграшки-тельфики та казки.

Для тих, хто пропустив відкриття, є шанс відвідати вечірню програму фестивалю, або долучитися до нього завтра.


Теги: фестивалі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні