Волинь: вимагали суворіше покарати молодиків, які душили продавця автівки

0
0
Волинь: вимагали суворіше покарати молодиків, які душили продавця автівки
Прокуратура домоглася суворішого покарання для трьох мешканців Рівненщини, які хотіли заволодіти автомобілем з використанням насильства щодо водія.

Увечері 22 листопада минулого року 18, 19 та 20-річний молодики зустрілися у Ковелі з чоловіком, який продавав авто, нібито з метою купівлі транспортного засобу, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Запропонувавши господарю автівки проїхатися з ними вулицями міста, почали його душити й погрожувати пістолетом, а тоді бризнули в обличчя сльозогінним газом. Попри це власник автомобіля зумів вирватися і витягнути ключ із замка запалювання. Авто скотилося до відбійника на узбіччі, вдарилося об нього, зазнало механічних ушкоджень та зупинилося.

Зловмисники втекли, але невдовзі були затримані працівниками поліції.

Вини своєї у скоєному молодики не визнали, сказавши, що просто хотіли пожартувати.

Вироком суду їм було призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі кожному.

Задовольнивши апеляційну скаргу заступника прокурора області, апеляційний суд Волинської області додав до цього покарання ще і конфіскацію майна, належного зловмисникам на праві приватної власності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні