На «Луцьктеплі» пояснили, для чого платити аванс за опалення

0
8
На «Луцьктеплі» пояснили, для чого платити аванс за опалення
Лучани переймаються попередженням про введення авансових платежів від ДКП «Луцьктепло». На підприємстві пояснюють, що цей крок вимушений, щоправда, має більш рекомендаційний характер.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, у зв’язку зі зниженням температури повітря, опалювальний сезон у Луцьку має розпочатися в понеділок, 10 жовтня.

А напередодні ДКП «Луцьктепло» повідомило, що для населення діятиме авансова система оплати за послугу з централізованого опалення у жовтні 2016 року.

Директор підприємства Валентина Малютіна пояснила, що авансовий платіж, який буде вказаний у платіжках за жовтень, - рекомендований. За його несплату тепло не відключатимуть і це не вплине на субсидії. Але вона попросила лучан з розумінням поставитися до цього прохання - підприємство переживає непростий час.

«Ми відчуваємо гостру нестачу обігових коштів. Адже перед постачальниками у жовтні ми маємо розрахуватися за жовтень. Тож, щоб не було відставання в сплаті, ми просимо, щоб населення сплатило у жовтні рекомендований аванс, який буде розрахований у платіжках», – пояснила вона.

Аванс підприємство запроваджує, щоб синхронізувати платежі. Адже нині є часовий розрив між платою за послуги, надані населенню, і зобов’язаннях підприємства перед постачальниками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні