Волинський дитсадок відремонтують за 2 мільйони

0
-1
Волинський дитсадок відремонтують за 2 мільйони
На Ковельщині за 2 мільйони відремонтують дитсадок.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак провів кілька нарад з питань ремонту дошкільного навчального закладу в селі Уховецьк, - повідомляє прес-служба Ковельської РДА.

На ремонтні роботи передбачені кошти з субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій по Ковельському району та кошти районного бюджету. Загальна вартість робіт субвенції з державного бюджету складає 2177,75 тисяч гривень, з районного бюджету - 21,777 тисяч гривень.

Уховецький сільський голова зазначив, що станом на сьогодні, ведеться підготовчий етап до проведення капітального ремонту дошкільного навчального закладу.

Представники будівельних організацій обговорили терміни виконання капітального ремонту, перелік запланованих робіт, серед яких капітальний ремонт першого поверху, капітальний ремонт другого поверху, реконструкція господарської будівлі під котельню.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні