На Волині батюшка впіймав коропа-гіганта

2
10
На Волині батюшка впіймав коропа-гіганта
Настоятель храму святої Мучениці Параскеви П'ятниці села Осівці отець Сергій Приходько нещодавно підчепив на гачок 14-кілограмового коропа.

Впіймати рибину такої солідної величини йому вдалося на вудочку, - повідомляє Район.Камінь-Каширський.

Секретів про те, як це у нього вийшло, та де рибні місця, він не розповідає. Зазначає лише, що поки був настоятелем храму Покрова Божої Матері у селі Піщане, то про риболовлю і не думав – любив ходити по гриби.

«О-о батюшка, то ви найкращий грибник у селі», – казали піщанці. А тепер у Осівцях насолоджуюсь риболовлею на місцевому озері. – розповідає отець Сергій.

А цей короп, який заважив майже 14,5 кг, є поки що, як зазначає батюшка, найбільшим серед впійманих на осівецькому озері цього року.

До речі, навесні отець Сергій разом із сільськими головами сіл Осівці та Грудки організував зарибнення місцевого озера Лебське (Ольблє). Ця ініціатива дуже сподобалась громаді та рибалкам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акась дивна історія. То отець Сергій прославився на всю Україну як браконьєр, а тепер розказують, яка він хороша людина, рибку запускає. Кому потрібно, то можу кинути посилання на відео цього брака!
Відповісти
Кинь силку пж
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні