--> До Луцька приїде голос Шрека, Сімпсонів і Смішариків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До Луцька приїде голос Шрека, Сімпсонів і Смішариків

0
14
До Луцька приїде голос Шрека, Сімпсонів і Смішариків
Відомий актор озвучення та звукоімітатор Юрій Коваленко відвідає луцький фестиваль анімації «Задзеркалля».

Голосом Юрія говорять безліч персонажів іноземних та вітчизняних мультфільмів, - повідомляють організатори.

9 жовтня о 16:00 у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться знайомство з актором озвучення Юрієм Коваленком, більше відомим під псевдонімом Доктор Звук.

В арсеналі актора - дубляж мультфільмів «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та багатьох інших.

О 19:20 в антикафе «Innerspace», що знаходиться на вулиці Парковій, 5, розпочнеться майстерклас Доктора Звука «Мистецтво голосу та звукоімітація». Участь у ньому - безплатна, однак слід попередньо зареєструватися після лекції актора у театрі ляльок.

Окрім «Доктора Звука» захід з майстеркласами та лекціями відвідають:

• Учасники студії кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» з Києва. Студія навчає дітей створювати мультфільми. Окрім того, «Червоний собака» зняла анімаційний фільм «Дівчинка з риб’ячим хвостом», який озвучили соліст гурту «ВВ» Олег Скрипка, актриса Сніжана Єгорова та актор Євген Малуха.

• Керівник анімаційної студії «Тунгуру», яка брала участь у створенні мультсеріалу «Фіксіки» та створює новий український мультиплікаційний серіал «Пригоди тельфів», Володимир Ликов.

• Відома актриса озвучення, голосом якої говорять персонажі мультфільмів «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона», «Сімпсони» та ін., Анна Лев.

Нагадаємо, що анімаційний фестиваль «Задзеркалля» відбуватиметься 8 та 9 жовтня у приміщенні Волинського академічного обласного театру ляльок та антикафе «Innerspace».







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні