Звільняється керівник волинської психлікарні

0
4
Звільняється керівник волинської психлікарні
Ганна Бебко, яка нині є виконувачем обов’язків головного лікаря у Волинській обласній психіатричній лікарні №2, написала заяву на звільнення.

Про це йшлося 3 жовтня під час засідання “медичної” комісії обласної ради, – повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Жінка рекомендувала доручити обов’язки керівника закладу завідувачу відділення примусового лікування осіб, що вчинили суспільно небезпечні діяння Марії Любашевській.

Під час обговорення питання зайшла мова про приміщення лікарні. Як відомо, заклад розташований у пам’ятці архітектрури національного значення, колишньому замку Радзівіллів.

Голова постійної комісії Олександр Зінчук цікавився, чи можливо використовувати замок в іншому напрямку, а саме як туристично привабливий об’єкт.

Марія Любашевська зауважила, що замок Радзивіллів зберігся у хорошому стані тільки завдяки тому, що у 50-х роках минулого століття в ньому розмістили лікарню.

“Якщо в Олиці вдасться підшукати приміщення для перенесення медичного закладу і ця будівля відповідатиме вимогам перебування такої категорії пацієнтів, то ніхто не буде проти цього”, – зауважила лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні