З чаєм, юшкою і без політичних казок: Гузь і Палиця таки попливуть

11
6
З чаєм, юшкою і без політичних казок: Гузь і Палиця таки попливуть
Нардеп Ігор Гузь повідомив деталі майбутнього запливу із головою облради Ігорем Палицею.

Навіть осіння прохолода політиків не зупинить, запевнив обранець на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Значить так друзі, так як ми з Игорь Палица і обіцяли, в п'ятницю 7 жовтня о 15:00 збираємося на Великому Згоранському озері і його перепливаємо! Пропагуємо здоровий спосіб життя!» - повідомив Гузь.

Попри те, що синоптики обіцяють +9 та хмарність, заплив відбудеться: «Це нас не зупинить) І не таке бачили)».

Нагадаємо, 7 жовтня Ігор Гузь та Ігор Палиця домовилися закрити купальний сезон, перепливши озеро велике Згоранське, що в селі Згорани Любомльського району.

«Пливемо не за спортивним результатом, тобто не на швидкість, а для власного задоволення і пропаганди плавання як такого! Стартуємо на східній частині озера, фінішуємо на центральному пляжі. Хто має бажання пливсти з нами повинен: а) реально розрахувати свої сили; б) обов'язково мати костюм для плавання (дайвінг/тріатлон); в) бути готовим пройти медичне обстеження», - пише Ігор Гузь.

Охочих обранець просить звертатися у приват. Обіцяє також куліш, рибну юшку і чай за рахунок організаторів. А також просить уникати «політичних казок»: «Акція правильна, потрібна та цікава. Можете зробити краще? Знаєте як? Будь-ласка)».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тіла Героїв України будуть виставлені в Будинку панахиди. Вічна слава Героям.
Відповісти
Підтримую - молодці. А заздрисників і невдахи - тільки і пишуть негатив. Йдіть ви підніміть свої дупи з теплого ліжка в осінню погоду і просто пробіжіться, а тут ще перепливсти треба. Респект Гузю!
Відповісти
а я думав що все таки побояться.. ну молодці! гарний приклад показують іншим. всі депутати ще б так робили!
Відповісти
Так тримати! Багато хто це критикує, але я вважаю що це правильно, потрібно і такими діями показувати що треба вести здоровий спосіб життя та займатись спортом! Погодка звичайно не ахті, будем надіятись що покращиться ще.... удачі Вам!
Відповісти
Хороша ідея пропаганди здорового способу життя! Народний депутат Гузь започаткував новий флешмоб) круто, що підтримують й інші не менш люди Волинської політики)
Успіхів і сил під час запливу!!
Відповісти
Класна ініціатива! Далеко не кожен на таке наважиться... Це дійсно показник того, що людина веде здоровий спосіб життя, а не тільки про це говорить.
Відповісти
Дуже хороший приклад, показувати молоді, які підтримувати здоровий спосіб життя!!! Бажаю вам гарної підготовки до Вашого запливу, успіхів та позитиву... Будемо чекати гарної погоди)))
Відповісти
Цікаво буде подивитись, як будуть пливти.
Треба вирватись на кінець тижня. От тільки дощ...
Відповісти
Мені якось все одно, хто, коли, куди пливе, аби приймали правильні рішення для простих людей
Відповісти
Мені якось все одно хто, коли, куди пливе, аби приймали правильні рішення для простих людей
Відповісти
понти понти і ще раз показуха.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні