Смерть, шок, струс мозку: медики прокоментували стан постраждалих в жахливій аварії

0
-3
Смерть, шок, струс мозку: медики прокоментували стан постраждалих в жахливій аварії
У Луцьку в результаті аварії БМВ з маршруткою постраждали сімнадцять людей.

Водій БМВ помер у приймальному відділенні лікарні. Один постраждалий госпіталізований в нейрохірургічне відділення. Решта потерпілих, в тому числі троє дітей, отримали амбулаторні травми та шок, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, 2 жовтня, близько 21:00 вечора у Луцьку на вулиці Гнідавській трапилась смертельна аварія: БМВ врізалась в маршрутку.

За попередньою версією патрульних поліцейських, винуватцем аварії став водій БМВ, який не врахувавши погану видимість на різкому повороті біля спортивного комплексу «Динамо», виїхав на зустрічну смугу, де не розминувся з маршруткою №11.

Кермувальник БМВ, 32-річний мешканець Рожищенського району, в результаті зіткнення отримав травми несумісні з життям.

Карета швидкої оперативно доправила тяжкого пацієнта до Луцької міської клінічної лікарні, проте чоловіка врятувати не вдалося.

Головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич повідомила, що «на водієві БМВ не було живого місця».

«З місця ДТП до нас доправили 14 людей. Один з них, водій, одразу помер в приймальному відділені, під час реанімації. Ще одного пацієнта госпіталізували у відділення нейрохірургії зі струсом мозку. Решта дванадцятеро отримали амбулаторні травми, які не потребують госпіталізації. Проте всі були в стані шоку», - каже Лариса Духневич.

Як стало відомо журналістам з власних джерел, серед постраждалих в ДТП були також троє дітей. Їх бригада «швидкої» доправила в обласну дитячу лікарню.

Нині, правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди. Триває досудове розслідування.



Теги: дтп, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні