На трасі Луцьк-Львів побільшало порушень правил дорожнього руху

0
1
На трасі Луцьк-Львів побільшало порушень правил дорожнього руху
У зв’язку зі складною ситуацією щодо правопорушень в області в облдержадміністрації скликають нараду з силовиками та представниками місцевої влади.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, окрім випадків залучення неповнолітніх волинян до контрабанди, в області складною залишається ситуації щодо правопорушень.

Тому 21 жовтня організують нараду, в якій візьмуть участь керівництво прокуратури області, УСБУ, ГУ Національної поліції, Луцького прикордонного загону, Волинської митниці ДФС, сільські та селищні голови, голови РДА та очільники окремих громадських організацій. Планують заслухати інформацію силовиків, щоб за співпраці всіх органів влади активізувати роботу з профілактики правопорушень.

Посадовець зауважив, що діючий «закон Савченко» дозволив випустити на волю рецидивістів, які, вчинивши злочини, повертаються в місця ув’язнення.

Також в області спостерігають різке збільшення кількості порушень дорожнього руху. Йдеться про зловживання алкогольними напоями, недостатній досвід водіння, невміння поводитися на дорогах. Так, на новозбудованій автодорозі Луцьк-Львів вже фіксували серйозні випадки порушень правил дорожнього руху – перевищення швидкості, управління автомобілем в нетверезому стані тощо.

Голова ОДА повідомив, що на розгляд депутатів під час сесії облради винесуть питання про активізацію роботи у системі «Безпечне місто» та спільну участь місцевих, обласного та державного бюджетів в заходах, пов’язаних з профілактикою правопорушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні