У Луцьку – нове масштабне графіті

0
-4
У Луцьку – нове масштабне графіті
Нове графіті з’явилося у Луцьку, на стіні будинку на території будівництва нового житлового мікрорайону «Супернова».

Автор роботи – відомий луцький художник-стріт-артер Андрій Кальков. Ширина малюнку - 9 м, висота - 6.

«Ця робота – чергове продовження графічної серії «Круговорот». Головне ядро серії – закодований у модулях орнамент спіралі, який символізує вічний процес пізнання» – пояснив Андрій Кальков.

Окрім того, як розповів художник, особливість композиції продиктована формою будівлі, розміщенням вікон та шрифтового напису. «Кожна із цих деталей разом із розписом, має створити єдиний візуальний ансамбль» - каже Андрій Кальков.

Робота над створенням графіті тривала близько п’яти днів. На виконання пішло до 40 балончиків спеціалізованої фарби для графіті і близько 20 мотків малярного скотчу.

Художник додає, що задоволений результатом. «Вважаю, що можна поставити галочки над трьома найбільш спільними пунктами у нашій роботі із житловим комплексом «Супернова»: це сучасність, якість та креативність» – пояснив Андрій Кальков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні