Під Ковелем люди зробили стихійне сміттєзвалище

0
4
Під Ковелем люди зробили стихійне сміттєзвалище
У п'яти кілометрах від Ковеля, у лісових масивах, люди влаштували сміттєзвалище.

Так, комісія обстежила стихійного сміттєзвалища біля дороги, - повідомляє прес-служба Волинського ВОУЛМГ.

За результатами обстеження працівниками екологічної інспекції було складено протокол за ст. 73 КУпАП України «Про засмічення лісів відходами» та видано припис.

Зокрема станом на 1 вересня волинські лісівники склали 49 протоколів за ст. 73 КУпАП «Засмічення лісів відходами» на загальну суму штрафів близько 5 тисяч гривень.

Крім того, лісівники постійно проводять акції з прибирання лісових масивів із залученням громадськості.

Ситуація з утворенням та допущенням функціонування стихійних сміттєзвалищ постійно перебуває на контролі лісової охорони. Та у зв’язку із тим, що цьому питанню приділяється недостатньо уваги з боку інших лісокористувачів, екологічної інспекції та органів місцевого самоврядування, виявляти та ліквідовувати зони засмічення не завжди вдається своєчасно.

На жаль, переважну кількість сміттєзвалищ створюють самі ж місцеві жителі. Зокрема й сміттєзвалище біля дороги за 5 км від Ковеля, знаходиться воно за 500 м від криниці, з якої люди набирають воду, і водночас залишають сміття.


Теги: ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні