У Луцьку знову зловили зливачів нечистот

4
0
У Луцьку знову зловили зливачів нечистот
У Луцьку депутат обласної ради Володимир Кучер спіймав "на гарячому" зливача нечистот.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Сьогодні опівдні, Луцьк, вулиця Мамсурова, біля залізничного переїзду. Нечистоти зливають і далі. При моїй появі водій поїхав геть", - повідомляє Володимир Кучер.

Утім, пізніше підприємець Михайло Наумчик, якому належить автомобіль, заявив, що Володимир Кучер збрехав, описуючи цю ситуацію.



До слова, офіційно у Луцьку визначено два каналізаційні люки, в які можна зливати нечистоти: на вулиці Мамсурова та вулиці Конякіна – ближче до Карбишева.

Нагадаємо, раніше повідомлялося що два автомобілі ТзОВ "Забіяка" та дві вантажівки ТМ "Дмитрук" незаконно посеред ночі зливали нечистоти в каналізацію Луцька.

Також раніше муніципальна поліція розповідала про те, що згідно з договором луцькі "ковбасники" можуть зливати нечистоти в каналізацію міста лише з 8 до 18 години.

Окрім того, повідомлялося про те, що у Луцьку хочуть відкрити станцію прийому нечистот від підприємств.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас не влада а зборисько придурків
Відповісти
згідна...
Відповісти
Так як зловив на гарячому, якщо самі ж написали, що там можна зливатись? Маячня якась? Пропіаритись вирішив депутат мальок. Тільки от Волинські новини розумніші, статтю швиденько після публікаціі прибрали.
Відповісти
Кучер поясни як так? на мамсурова зловив і на мамсурова дозволена точка зливу. І яке мав ти право якщо немає порушення виставляти фото людей ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні