З волинського поселення для іноземців «виперли» нелегалів

0
6
З волинського поселення для іноземців «виперли» нелегалів
За межі України видворено 9 нелегальних мігрантів, які перебували у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців.

Виявилось, що станом на 16 вересня 2016 року у Волинському ПТПІ утримувалося 11 іноземців, які поміщенні в пункт на підставі рішень Чопського прикордонного загону та рішень Ужгородського міськрайонного суду про примусове видворення, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

При цьому адміністративний суд, який може прийняти рішення про затримання іноземця або особи без громадянства з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців як захід забезпечення примусового видворення, таких рішень не приймав.

Відтак, станом на 20 вересня 2016 року, законні підстави для перебування у Волинському ПТПІ двох громадян Республіки Конго, двох громадян Республіки Грузія та семи громадян Республіки В’єтнам, які не є затриманими в установленому порядку, були відсутні.

За реагування прокуратури області нині 9 нелегальних мігрантів уже звільнені з пункту тримання та видворені за межі України. Питання про видворення ще двох – вирішують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні