--> У Луцьку буде ще один церковний дім | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку буде ще один церковний дім

1
3
У Луцьку буде ще один церковний дім
У Луцьку в мікрорайоні ЛПЗ збудують церковно-притчевий дім.

Про це стало відомо у середу, 28 вересня, під час 13-ої сесії Луцької міської ради.

Депутат Євгеній Ткачук закликав колег підтримати клопотання релігійної громади Преподобного Іова Почаївського Української православної церкви Київського патріархату про надання в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування церковно-притчевого будинку на вулиці Даньшина, 39а.

Обранець громади попросив колег підтримати цей проект рішення, адже на вулиці Даньшина з’явиться не лише церква, а й притчевий будинок, в якому працюватимуть гуртки, займатимуться діти.

Депутат зауважив, що раніше проти будівництва молитовного дому виступали двоє екс-депутатів міської ради, які лобіювали власні інтереси.

Водночас представник релігійної громади отець Олександр вирішив назвати імена депутатів, які нібито перешкоджали будівництву молитовного дому. Зокрема, йдеться про Андрія Осіпова та Святослава Зелінського. Перший, зі слів священика, грозився відсудити земельну ділянку на користь свого клієнта, а другий вимагав 20 тисяч доларів, мовляв йому потрібно «відбити» хабарі.

Зрештою, присутні депутати підтримали передачу земельної ділянки в постійне користування релігійної громади. Площа ділянки – 0, 0823 гектара.

Обранці громади також хочуть звернутись до прокуратури, аби правоохоронці перевірили, чи причетні екс-депутати до зловживань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди де можна в Луцьку добре помолитися, порадьте.
Де найкращий контакт з Богом? Щось ніде не гребе? Чи ФІ ФІ гоний скрізь..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні