Луцькі активісти «накрили» гральні автомати. ФОТО

5
0
Луцькі активісти «накрили» гральні автомати. ФОТО
Активісти Цивільного корпусу «Азов» у Луцьку провели рейд місцевими інтернет-кафе і зафіксували, що насправді в цих закладах грають в ігри на гроші.

«У Луцьку працює багато нелегальних гральних закладів, і ми вирішили допомогти правоохоронцям «відкрити очі» на їхню діяльність», – розповів один із активістів, депутат міськради Микола Собуцький.

Під час рейду перевірили два інтернет-кафе «В мережі» по вул. Кравчука. Працювали за наступною схемою: приходив нібито клієнт, платив за послугу, коли з’ясовувалося, що замість інтернету в закладі пропонують грати на гроші, викликали патрулів та слідчо-оперативну групу.

«У першому закладі, куди ми зайшли нібито пограти, до речі, разом із неповнолітніми, без проблем дали доступ до ігор. Крім того, продали спиртне, не спитавши паспорта, а ще тут курять, що також заборонено. Коли платиш за гру, тобі видають чек із логіном та паролем. Але коли вводиш дані, на робочому столі відразу з’являються ігри, немає можливості просто зайти в браузер чи соціальну мережу. Яке ж це інтернет-кафе?» – зауважив активіст.

«У другому закладі було ще «веселіше». Як тільки зайшли наші два хлопці, за ними зачинилися двері на замок. Очевидно, їм зателефонували з попереднього інтернет-кафе і попередили про рейд. Довелося ще визволяти хлопців», – розповів Микола Собуцький.

Наразі на обох об’єктах працює слідчо-оперативна група.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більш ніж впевнений, що це поодинока акція спрямована на усунення конкурентів , а ніж регулярні дії поліції по бородьбі з гральним бізнесом. Всі знають, що закладів такого плану в Луцьку досить багато і які функціонують вже не перший рік.
Запитання! Що мішає нашим органам правопорядку та муніципалам прикрити це? Напевно поділені сфери діяльності Палиці та Івахіва, які в свою чергу багато в чому впливають на прийняття певних рішень в нашому окрузі? Щось хлопці неподілили:)
Відповісти
Слава Тіньканам!
Відповісти
Дуже прикро що активісти Азов в масках((( Але добру споаву роблять!
Відповісти
центр Луцька заповнений цими клубами. біля них нема спокою ні жителям будинків, ні перехожим. такі рейди треба зробити постійними та результати оприлюднювати.
Відповісти
дайте адреси... можна тут можна на емейл
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні