Призначили головного вугільника Волині

0
4
Призначили головного вугільника Волині
Новим тимчасовим керівником ДП "Волиньвугілля" став Олександр Зорін.

Представлення нового очільника відбулось у вівторок, 27-го вересня, - повідомляє "БУГ".

Це була найкоротша процедура представлення директора за останні роки. Олександр Зорін попросив кілька днів для ознайомлення з виробництвом і пообіцяв, що зустрінеться з представниками профспілок найближчим часом.

Новий директор зобов’язується виконувати обов’язки гендиректора на період до призначення керівника цього підприємства в установленому порядку.

Довідково:

Олександр Зорін, 1959 року народження, працював на шахті №42 «Курахівка» (нині ВП «Шахта „Курахівська“ ), що входить до складу ДП „Селидіввугілля“ і розташована в західній частині Донбасу.

З серпня 2003 року керував вугільним підприємством. Повний кавалер «Шахтарської слави», Почесний механізатор вугільної промисловості, депутат міської ради міста Селидове (від Партії Регіонів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні