«Попливемо!» - Гузь

7
3
«Попливемо!» - Гузь
Анонсований заплив із головою облради Ігорем Палицею через Велике Згоранське озеро відбудеться, заявив Ігор Гузь.

Про це народний депутат Ігор Гузь розповів у коментарі Волинь24.

Нагадаємо, що Ігор Гузь та Ігор Палиця вирішили закрити купальний сезон, перепливши 7-го жовтня Велике Згоранське. Тим часом синоптики фіксують на Волині різке похолодання, а у соціальних мережах розгортаються дискусії: попливуть чи не попливуть?

"Заплив відбудеться. Сьогодні-завтра я опублікую у Фейсбуці деталі з метою залучення до цієї справи інших людей. Як ми анонсували, кожен, хто має хорошу фізичну форму, може долучатися до цього запливу, щоб пропагувати здоровий спосіб життя", - каже Гузь.

Окрім того, Гузь зазначив: про спільний політичний проект не йдеться: "Ми спілкуємося з Ігорем Палицею. У нас є ряд спільних тем для обговорення: соціальних, політичних та інших. Про якусь політичну співпрацю не йдеться. Я співпрацюю з Ігорем Палицею як народний депутат України з головою Волинської облради".

Як ми повідомляли, голова обласної Федерації плавання Віктор Самчук вважає, що успіх запливу залежить від підготовки учасників та їх індивідуальної чутливості до холоду. Він переконаний, що Ігор Палиця та Ігор Гузь зможуть перепливти озеро з температурою води 13-14 градусів або дещо нижчою, якщо дотримаються техніки безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже велика вірогідність, що не попливуть
Відповісти
В гідрокостюмах попливуть!
Відповісти
Попливуть!
Відповісти
Раз ты не утонул ещё, то значит на самом деле не тонет)
Відповісти
На себе подивися. Ти хоч метр пропливеш. Приклад бери з молодого чоловіка. Це яка сила волі має бути і витримка. Українська жаба давить усіх.
Відповісти
в селі усі діти перепливають, дядьки встидайтеся краще города бабі Марті скопайте
Відповісти
Дуже сильні підкилимні течії )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні