На Волині депутат потрапив у аварію: постраждало двоє жінок

0
0
На Волині депутат потрапив у аварію: постраждало двоє жінок
У Рожищі аварія за участю депутата районної ради.

В понеділок, 26-го вересня, поблизу магазину «Наш край» на вулиці Незалежності, сталася ДТП, - повідомляє "Район. Рожище".

Начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, підполковник поліції Олександр Басалик розповів, що в центрі міста зіштовхнулися дві автівки. «DAEWOO Lanos», зареєстрований на депутата обласної ради Сергія Котюка та «Волга».

За кермом «DAEWOO Lanos», перебував депутат районної ради Володимир Потапчук. Його машина рухалася по головній зі сторони автостанції в напрямку центру міста Рожища. В момент, коли водій «Волги» здійснював поворот з головної дороги наліво, в провулок в напрямку Свято-Михайлівського храму, відбулося зіткнення.

Унаслідок аварії постраждало дві пасажирки «DAEWOO Lanos». В однієї забій грудної клітки, правої гомілки, мʼяких тканин обличчя та закрита черепно-мозкова травма, а в іншої – перелом правої плечової кістки. Жінки госпіталізовані.

На щастя малолітня донька водія «Волги» та обоє водіїв не отримали травм.

Наразі відкрили кримінальне провадження.

Автівки нині перебувають на штрафмайданчику у Рожищенському відділення поліції.

Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні