«У мене стався нервовий зрив», - скандалістка з Любомля розповіла чому хамила патрульним

1
24
«У мене стався нервовий зрив», - скандалістка з Любомля розповіла чому хамила патрульним
Правопорушниця з Любомля, про яку заговорила вся країна, сплатила штрафи та вибачилась перед поліцією.

Серед причин неадкватної поведінки називає проблеми в особистому житті, що призвели до нервового зриву, - повідомляє "Кордон".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що водій порушила правила дорожнього руху та після того, як її зупинили правоохоронці поскандалила з ними. А також відмовилася пред’явити для перевірки документи, зазначивши, що права вона купила і не збирається возити їх з собою.

Пізніше у поліції розповіли, що на порушницю винесли три постанови, за якими винуватиця має сплатити штраф 1100 гривень. Окремо, за ст 122-2 КУпАП на неї склали протокол про адмінправопорушення. 14-го вересня була винесена постанова суду: штраф – 153 гривні.

Також правоохоронці зазначили, що перевірять чи дійсно жінка купила собі посвідчення водія.

Винуватиця ж пригоди прокоментувала таку свою поведінку та зазначила про те, що у неї тоді були серйозні сімейні проблеми.

“У мене тоді були серйозні проблеми в сім’ї, зі здоров’ям. Та й на роботі не ладилось. А коли ще й поліція почала зупиняти – то остаточно щось згасло в душі. У мене стався нервовий зрив.

Не кажу, що це виправдання, але певно тоді були такі обставини в житті, що призвели до відповідної реакції. Загалом, я – спокійна людина. Запитайте в любомльчан, які мене знають особисто. Для них відео, що з’явилось в Інтернеті, теж було сенсацією. Адже, впевнена, вони не могли довго повірити що я таке могла.

А щодо згаданих мною імен…то явно мала на увазі не прокурора Ігоря Філімонюка, як ви припускаєте. Це інша людина. Тож не варто його якимось чином сюди вплутувати. Ну, і як ви зрозуміли, ніхто мені нічого не “рішав”.

Й водійське посвідчення було законно отримано. У будь-якому разі правоохоронці мене перевірять, аби довести мою вину чи спростувати. Я наговорила багато в пориві емоцій, навіть не усвідомлюючи значення багатьох слів.

Сповна заплатила за той день: відповіла перед законом й “прославилася” на всю країну. Тепер соромно на люди вийти. Перед молодими поліцейськими вибачилась, мені прикро за цей випадок. Бо в самої є такі діти. Нехай моя історія стане уроком для інших”, - прокоментувала ситуацію водій Валентина Кондратюк.

За словами начальника Любомльського віддділу поліції Анатолія Дружука, жінка справді в п’ятницю, 23-го вересня, прибула до них у райвідділ та показала квитанції зі сплаченими штрафами. До того ж, вона дійсно спілкувалася з патрульними поліцейськими, яким нахамила, й попросила в них вибачення.

Теги: любомль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто клімакс
прошу понять и простить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні