«Люди, волиняки, ви бидло???» – лучанин в шоці від фанатів російської попси і блатняка

6
19
«Люди, волиняки, ви бидло???» – лучанин  в шоці від фанатів російської попси і блатняка
В один із вечорів у луцькому ресторані звучало караоке, і найпопулярнішими піснями були російські шлягери шансону і блатної пісні.

Про це пише лучанин Сергій Мостенець у Фейсбуці.

Він розповів, що був на святкуванні дня народження у закладі, де є караоке. Співали усі охочі.

«За весь вечір (6 годин) прозвучало аж …2 пісні покійного Кузьми. Все решта - "Кольщик, наколи мне купола" , "Святая Русь", "Офицеры, россияне", "Голуби летят над нашей зоной" і т.д. і це не іронія, саме ці пісні звучали», - пише лучанин.

«Всі ці "шлягери" співали молоді хлопці та дівчата. На прохання 10 людей припинити цю ахінею відповідь хлопчини, що крутив цю муть: у нас пісні по замовленню», -інформує чоловік.

«І найбільш прикро, що ці пісні співали люди, котрі родом з Волині. З поліських регіонів, де найбільше привезли з Донбасу наших хлопців в гробах», - додає Сергій Мостенець.

«Слів не можу добрати, люди !!!!!! волиняки!!!!!!! ви бидло ?????????» - пише вражений лучанин.

«Я додаю до посту фото з похорону Микола Королька, уродженця Камінь-Каширського р-ну. Я його знав особисто. Він з перших днів Майдану був на "передку", потім в "Айдарі". І поліг за нашу державу, як герой… Це результат роботи сучасних "офицеров, рассеян", людей без честі та гідності. Чому сучасних? Тому що у Росії є справжні офіцери, котрі пройшли Афганістан та інші гарячі точки, але не скурвились і не приїхали на Україну "мочить укропов", - вважає Сергій Мостенець.

«Я не проти російськомовних пісень, але люди, майте гідність» - додає автор посту.

Теги: кабаре, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таки ДА! Палесская Зона! Єто модно- єсли па рузки гавариш- то "уже не селюк, а гарадской"- без обид- но менталітет такой. У многих. Ат туда.
Відповісти
всі русские песни то є натуральне гівно . хіба можна уявити що під час війни з німеччиною в 1941 -1945 десь би в тилу в якому небудь советскому місті хтось би почав слухати наприклад лілі марлен чи дойче зольдатен унтер офіцірен або не приведи бог хорст вессель . до речі лілі марлен - дуже непогана лірична пісня про любов. але посадили б за те що вона німецька. отже слухати русские песни дивитись їхні фільми і їхні телеканали це допомагати агресору і бути зрадником.
Відповісти
Нажаль, більшість волиняк - бидло і раби.
Відповісти
Нажаль так не тільки на волині.....по всій Україні
Відповісти
Бидла на Волині тьма:( нормальні люди в такі заклади не ходять.Спалити всі ці заклади разом з піндосами які туди ходять.
Відповісти
А послухайте ефір FM навколо...там далі панує кацапське лайно, тому воно в тачках і звучить...а хто сидить в ресторанах? Пацани з тачок...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні