Масові звільнення луцьких поліцейських – неправда?

2
0
Масові звільнення луцьких поліцейських – неправда?
У Луцькому відділі поліції ГУНП у Волинській області протягом липня та серпня 2016 року рапорт на звільнення зі служби в поліції написали всього двоє слідчих.

Таку інформацію надав начальник Луцького відділення поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук у відповідь на запит активіста «Самооборони Волині» Сергія Рижкова. Відповідь Рижков оприлюднив у Фейсбуці.

Нагадаємо, 25 серпня Олег Кічук на засіданні депутатської комісії Луцькради запевняв, що через велику завантаженість і ненормований робочий день працівники Луцького відділення поліції подають у відставку. «І слідчі, і опера, які працювали по 3–5 років, просто пишуть рапорти. І з ким працювати?» – казав тоді Кичук.

Сергій Рижков коментує відповідь Кічука

«Може хто пам'ятає звіт начальника поліції Кічука перед депутатами міськради і про висловлювання про масові звільнення слідчих ... А ось так насправді справи. Звільнилось двоє за все літо і тепер вони будуть адвокатами... Зради нема... Є факти».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
рижков олень, за два місяці два слідчих...а з початку року, а крім слідчих????
Відповісти
люди ідуть бо Савченко бидла навипускала, а поліцію скоротили вщент тільки штаб і керуючих нетронули на одного сержанта сім офіцерів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні