У Луцьку п’яні чоловіки «пошарпалися» із нетверезим поліцейським. ФОТО. ВІДЕО

2
8
У Луцьку п’яні чоловіки «пошарпалися» із нетверезим поліцейським. ФОТО. ВІДЕО
Близько опівночі поблизу приміщення РАГСу у Луцьку компанія чоловіків напідпитку не порозумілася із поліцейським, який за їхніми словами, так само перебував «під хмелем».

За словами очевидців затримання, патрулів викликав поліцейський. Він стверджував, що у нього відібрали посвідчення та у ході шарпанини розірвали ланцюжок.

Інша сторона конфлікту озвучила свою версію. Визнаючи, що перебували «на веселі», розповіли, що йшли вулицею. До них підійшов чоловік, який назвався поліцейським та попросив показати документи. Помітивши, що правоохоронець не зовсім тверезий, відмовилися.


За словами чоловіка, поліцейський порвав ремінь його годинника, який коштує 800 доларів.

Працівники наркодиспансера встановили легкий стан сп’яніння у цього чоловіка. Натомість поліцейський відмовився проходити алкотест, й експерти не склали висновок за зовнішніми ознаками, як це відбувається зазвичай у таких випадках.

Учасників сутички доставили у міськвідділок поліції. Примирити сторони не вдалося, проте і заяву жодна зі сторін поки не оформила. Домовилися зустрітися наступного дня і обговорити ситуацію на тверезу голову.



Використання публікації заборонене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Примирити сторони не вдалося". С пьяным полицейским. Деградация полная, рогули входят во вкус. Пора начинать проводить в Луцке дерогулизацию.
Відповісти
І що такого сталося сенсаційного? Пишуть вже що тільки? Сенсацію знайшли п'яні мужики пошарпались. Субота, вихідний, в нас заборонено пити поліцейським, чи це так вирізняють міліцію від поліції?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні