Через луцьких комунальників місто не заробляє на стоянках таксі

0
-3
Через луцьких комунальників місто не заробляє на стоянках таксі
У липні Луцька міська рада прийняла рішення про облаштування стоянок для таксі, проте в Департаменті житлово-комунального господарства досі не зробили відповідний проект.

Через це місто щомісяця втрачає від 30 до 35 тисяч гривень доходу. Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 23 вересня, пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

Для кращого обслуговування населення таксі розміщають у містах на спеціально виділених стоянках. Стоянки таксі організуються в місцях скупчення жителів міста – там, де є стабільний і значний попит на таксомоторні перевезення. Мережа стоянок й їхнє територіальне розміщення повинні відповідати вимогам якісного обслуговування пасажирів й ефективності використання таксі.

З метою легалізації всіх перевізників, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі, забезпечення умов безпечного, якісного й ефективного перевезення пасажирів між КП «АвтоПаркСервіс», первізниками та службами таксі, впродовж лютого-червня тривали робочі зустрічі, консультації, круглі столи, результатом яких став проект Положення про організацію мережі стоянок таксі та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку.

6 липня 2016 року виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв рішення «Про організацію мережі стоянок таксі на території міста Луцька». Пунктом 7 цього рішення доручили департаменту житлово-комунального господарства в місячний термін замовити проекти облаштування стоянок, обладнати їх дорожніми знаками та дорожньою розміткою, здійснити благоустрій стоянок для таксі.

У зв’язку з невиконанням департаментом ЖКГ рішення, КП «АвтоПаркСервіс» нині не може запустити у роботу мережу стоянок таксі міста, що призводить до невдоволення з боку перевізників та суб’єктів господарювання, що надають інформаційно-диспетчерські послуги. Крім того, підприємство недоотримує дохід в розміри 30-35 тисяч гривень в місяць.

Директор КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк зазначив, що в жовтні відомство отримає гроші на виготовлення проектно-технічної документації для стоянок, після чого з перевізниками будуть укладати договори.
Теги: таксі, жкг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні