--> Ігор Гузь прокоментував бійку Вілкула та Парасюка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ігор Гузь прокоментував бійку Вілкула та Парасюка

2
363
Ігор Гузь прокоментував бійку Вілкула та Парасюка
Одразу після ефіру одного з українських телеканалів прямо в студії побились два народних депутати Олександр Вілкул та Володимир Парасюк, який також ще й подряпав автівку суперника. Ігор Гузь розповів, що у цій ситуації він однозначно підтримує Парасюка.

Про це говорили в ефірі "112 Україна".

До слова, після взаємних образ в ефірі депутат Володимир Парасюк та Олександр Вілкул вирішили з'ясувати стосунки в рукопашну. Запобігти сутичці не змогли, ані охоронці Олександра Вілкула, ані охорона каналу.

Врешті Вілкул зайшов в приміщення через інший вихід. Натомість Володимир Парасюк побив та пошкрябав один з автомобілів, на яких приїхала команда Вілкула. Сказавши при цьому, що не шкодує про свої дії й домагатиметься "депортації Олександра Вілкула з України".

Про те, чи є прийнятною така поведінка дискутували у студії телеканалу. Свої думки з цього приводу висловив і нардеп від Волині Ігор Гузь.

"Щодо цього можна довго дискутувати. Я за те, щоб будувати демократичну правову державу, але коли люди будуть висловлюватися на підтримку фактично сепаратиських дій в країні, то отримуватимуть таку відсіч", - переконаний депутат.

"З моєї точки зору, Вілкул давно повинен бути в тюрмі. За те, що вони робили на Майдані, за те, що з боку антимайдану фінансуючи вбивства, каліцтва", - додав Ігор Гузь.

"Ми сьогодні країна, де йде війна, і якби в нас був жорсткіший підхід до поширення сепаратистських ідей публічно, пан Вілкул давно сидів би в тюрмі", - зазначив депутат.

Також, на думку Ігора Гузя, Президент України співпрацює з "Опозиційним блоком".

"Якби не Президент Порошенко і його дії, співпраця з "Опозиційним блоком", то половина цього "Опозиційного блоку" давно б сиділа", - зазначив він.

Щодо машини Вілкула Ігор Гузь, зокрема, сказав:

"Я тільки-но подивився: автомобіль стоїть на переході, а це - порушення. Певно, таким чином Парасюк хотів вказати, що не варто ставити автомобіль на переході".

Окрім того, депутат зазначив, що, на його думку, з цього приводу на Володимира Парасюка можуть відкрити кримінальні провадження, однак до відповідальності його ніхто не зможе притягнути.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
363

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З однієї сторони Парасюк перегнув але з іншої сторони нажаль ватний мозог розуміє тільки силу. Шуфрич після Одеси трохи збавив гучномовець. Але треба враховувати, що такі дії грають їм тільки на руку, пропаганда вже показала як фашист бендерівець напав на "патріота та голуба миру". Пропаганда за кордоном також транслюється. вілкулу все до одного місця бо законним шляхом з ним все одно нічого не роблять.
Відповісти
ось візьми і посади і не гванди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні