У Ковелі зустріли «золотого» чемпіона Паралімпіади

0
3
У Ковелі зустріли «золотого» чемпіона Паралімпіади
У Ковелі з оркестром зустріли паралімпійського чемпіона.

22 вересня до рідного міста з олімпіади в Ріо-де-Жанейро повернувся Віталій Романчук, який вперше в історії Ковеля здобув найпочесніший спортивний титул – чемпіон Параолімпійських ігор, - повідомила Світлана Величко в одній зі спільнот у Фейсбуці.

Нагадаємо, що у складі української збірної з футболу він виграв золоту медаль в Ріо-де-Жанейро. У фіналі наша команда перемогла спортсменів з Ірану з рахунком 2:1.

Напередодні чемпіона зустріли у "Борисполі".

Крім цього, Віталій – член збірної команди України з футболу, майстер спорту міжнародного класу, володар міжконтинентального кубку світу, чемпіона Європи, віце-чемпіона світу.

Привітати переможця зібралися місцеві юні спортсмени, очільники місцевих спортивних шкіл, міська влада та рідні хлопця. Зустрічали чемпіона під супровід оркестру.

Віталій Романчук поділився враженнями від перебування в Бразилії, розповів про атмосферу під час гри. Він переконаний, що жодного суперника не можна недооцінювати, а успіх з’являється як результат наполегливої праці.

«Ми довели, що недаремно є така країна, що недаремно наші хлопці зараз воюють на Донбасі», − сказав чемпіон.

Після завершення зустрічі до чемпіона вишикувалась ціла черга шанувальників спорту, щоб сфотографуватися з Віталієм та отримати автограф на згадку.

Теги: спорт, ріо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні