--> 30 років без пісочниці: у луцькому дворі встановили дитячий майданчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

30 років без пісочниці: у луцькому дворі встановили дитячий майданчик

2
8
30 років без пісочниці: у луцькому дворі встановили дитячий майданчик
У дворі на вулиці Шота Руставелі в Луцьку встановили дитячий майданчик.

Мешканці багатоповерхівок в густозаселеному мікрорайоні міста радіють появі дитячого майданчика: тепер малеча має чудовий куточок для розваг.

Як розповіла у Фейсбуці лучанка Лілія Почтарук, 21 вересня у дворі було справнє свято. А майданчик, як виявляється, дарунок депутата Луцької міської ради Євгенія Ткачука.

"Сьогодні християнське свято-Різдво Пресвятої Богородиці,а ще свято у дворі Шота Руставелі 10,адже наш місцевий депутат Євген Євгенович Ткачук зробив чудовий подарунок нашим діткам: встановив новий дитячий майданчик.

Він з розумінням відгукнувся на наше звернення і оперативно зініціював встановлення нових конструкцій для вуличних ігор. Це і "шведська стінка", і гірка для найменших, і балансир, і дві гойдалки, а в найближчому майбутньому пісочниця і лавочки", - пише Лілія.

Ще раніше Євгеній Ткачук озвучував запит на сесії Луцькради з приводу необхідності встановлення майданчика у цьому дворі, де, мовляв, уже три десятки років дітям нема де гратися.

І зрештою, схоже, взявся вирішити проблему сам.

"Величезне спасибі Євгене Євгеновичу за те, що сумлінно дбаєте про наш мікрорайон, виконуєте свої обіцянки, відгукуєтеся на усі звернення та прохання. Не всі мають такого депутата, а в нас він є!!!" - не шкодує компліментів лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пара дошок за крадену у лучан землю і дерибан у міськраді. Що ще треба ідіотам, а хруні ЛПЗешні?
Відповісти
Молодці, так тримати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні