--> На Волині зникла безвісти неповнолітня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зникла безвісти неповнолітня

0
1
На Волині зникла безвісти неповнолітня
Безвісти зникла 16-річна школярка із Камінь-Каширського.

За попередньою інформацією, дівчина може перебувати на Любомльщині або Ковельщині, - повідомляє Кордон.

У ході проведеної перевірки було встановлено, що школярка проживає в місті Камінь-Каширський разом зі своїм батьком, який наразі на заробітках. Посварившись з матірю, яка мешкає окремо в селі Піщане цього ж району, дівчина зникла у невідомому напрямку.

За наявною оперативною інформацією, дівчина може бути в своїх друзів у Ковельському та Любомльському районах (особливо увагу акцентують на селі Згорани). Вказана інформація ще уточнюється.

Власюк Таміла В’ячеславівна, 2000 року народження, жителька міста Камінь-Каширський, яка 20.09.2016 близько 16:00 пішла із дому та по даний час не повернулася.

Школярка була одягнута в чорні кросівки, червону куртку, брюки темно-синього кольору. При собі мала світло-рожевий рюкзак, волосся було зав’язане у «хвостик».

У разі отримання будь-якої інформації щодо можливого місцезнаходження згаданої особи, прохання повідомити у місцеві відділи поліції або до Камінь-Каширського відділення поліції за номерами телефонів:

0683355399, 0995073459 – карний розшук;
0335723209 – чергова частина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні