Націоналістка з шаленими поглядами, - «Іскра» про луцьку мучительку тварин

14
4
Націоналістка з шаленими поглядами, - «Іскра» про луцьку мучительку тварин
Дівчину, яка знущалася над тваринами у Луцьку, члени громадської організації "Іскра" знають як націоналістку з шаленими та екстравагантними поглядами на життя.

Про це у коментарі Волинь24 розповіла член молодіжного руху "Іскра" Маргарита Паламарчук.

Зі слів жінки, коли розпочалися воєнні дії у Луганську Люба разом з мамою переїхали до Луцька.

"Переселенцям спочатку тут давали квартиру, згодом їх звідти виселили і вони самостійно її знайшли. У фінансовому плані їм було дуже важко, тому ми намагалися допомогти, адже люди приїхали сюди не маючи нічого. Повернутися назад вже теж не могли, бо були підірвані залізничні шляхи,- розповідає Маргарита Паламарчук.

Учасниця "Іскри" зазначила, що дівчина має проукраїнські погляди та добре спілкується рідною мовою. Таких же поглядів ніби-то дотримується її мама, попри те, що поїхала на заробітки в Росію. Втім, тато дівчини був на боці сепаратистів.

"Фото, які зараз афішуються у мережі - це швидше за все такий її жарт, "стьоб". Все ж таки вона знаючи, що муситиме повернутись туди, мала б " підтримувати" хоча б ззовні їх. По-іншому повертатися на схід було небезпечно", - підкреслює Маргарита Паламарчук.

Окрім того, в "Іскрі" від дівчини "відхрещуються" та стверджують, що членом їхнього руху вона не була, оскільки ще не склала перших іспитів та не отримала нашивку.

"Ми здивовані і просто шоковані таким вчинком активістки нашої організації. Але хочемо наголосити, що членом "Іскри" вона не була, а була саме активісткою, - наголошує Маргарита Паламарчук.

"Всі знали Любу як хорошу дівчину, націоналістку, яка просто полюбляє такі шалені вчинки, екстравагантні вчинки. Зокрема, фотосесія в смітнику і так далі. Що таке може статися, ніхто навіть не уявляв", - додає жінка.

Окрім того, в організації розповідають, що "Іскра" допомагала сім'ї переселенки.

"Ми допомагали чим могли, тому що не хотіли покинути дівчину в біді. Звісно ми і зараз будемо продовжувати допомагати, не дивлячись на те, що до організації прийняти вже не зможемо і взагалі готові віддати її під суд, адже вона повинна відповідати за свої вчинки", - каже Маргарита Паламарчук.

"Ми готові опікуватися її долею далі, адже боїмося, якщо покинути її на призволяще, то дівчина обере хибний шлях",- додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що Любов Таропіна запевнила, що любить Україну та не підтримує сепаратистів. Згодом дівчину допитали в СБУ, а поліція зробила заяву про те, що дівчина вчинила кримінал.

Окрім того, Волинь24 повідомляло, що Юрій Гнатюк, який знущався з тварин разом з дівчиною, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вивезіть ту прибацану дівку, що кота мучила, в "ДНР" і "ЛНР". Там таких люблять. Там, таким як вона, їй місце. Зробіть їй таку ласку!
Відповісти
фоткатися в смітнику теж дуже прикольно і стьобно
Відповісти
Друзі у вас немає бажання пробачити ? Мені здається, що Бог вже їх покарав.
Відповісти
Ні. Не має. Хай валить в свою лугандонію. А тут... Тут їм не місце, їм не пробачать.
Відповісти
Суспільство хворе. І ті, що під знаком боротьби зі злом роблять таке ж зло - нічим не кращі, на-жаль.
Відповісти
Так, суспільство хворе. І це видно не з вчинку цих горе-відео-блогерів, а з численних коментарів "мудрих-премудрих" українців
Відповісти
Бога немає, тому хай суд їх карає
Відповісти
А коли б вона познущалась над Вашим домашнім улюбленцем, у Вас прокинулось би бажання пробачити?
Відповісти
Ну че вы на девушку-то набросились. Я б такую замуж взял бы. П.С. я герой Новороссии
Відповісти
Ты педик новососии
Відповісти
приедь и возьми шакал
Відповісти
Ой, дівчино! Куди ж ти зі своїм стьобом і постановочними відео в наше село неасфальтоване?! Надто андеграундно, бидло не поймьот. Проклянуть і з'їдять..)
Відповісти
От якщо б вона зняла відео як її зі сміттєвого бака викидає в сміттєву машину і вивозить на смітник то наше село б це зрозуміло. А мучити кота це ідіотство, а не анднграунд. Доречі у неї і друге кошеня було скачілено та викинуто на вулицю.
Відповісти
Ось доречі як з котами поводяться у нормальній европейській країні http://www.volynpost.com/news/75352-v-amerykanskomu-supermarketi-shvejcarom-pracyuie-kit-foto, а ві тут про андеграунд та бидлоту. Бидлота як раз тільки і може що над слабкими знущатися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні