«Юпітер» під Луцьком: стартувала робота над другою чергою

0
4
«Юпітер» під Луцьком: стартувала робота над другою чергою
У житловому комплексі «Юпітер», що зводять під Луцьком у селі Липини, розпочали роботи над спорудженням другої черги житла: тут готують місце під фундамент нового 4-поверхового будинку.

Про це повідомив директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський. Компанія «Інвестор» - забудовник ЖК «Юпітер».
Наразі на будівельному майданчику працює 40 будівельників, 2 автомобільні і один баштовий кран.

Андрій Разумовський розповів, що наразі уже завершують зводити перший поверх першого будинку.Загальнобудівельні роботи у ньому завершать до кінця цього року, а до червня наступного – здадуть в експлуатацію.

«Уже розпочали підготовку до закладки фундаменту другої черги. Третю чергу плануємо розпочати навесні наступного року», - розповів Андрій Разумовський.

Загалом житловий комплекс складатиметься з трьох 4-поверхових будинків.

«Ми пропонуємо зовсім інший формат житла – 160 квартир на великій площі, з 160 паркувальними місцями і додатково гостьовим паркінгом. Тут будуть просторі безпечні двори, великі спортивний і дитячий майданчики», - наголошує забудовник.

«Місце «Юпітера» – унікальне. Це фактично заміське житло, а водночас звідси дуже легко і швидко можна дістатися до центру Луцька. Як громадським транспортом, так і на власному авто», - розповів Андрій Разумовський.

За словами забудовника 30% квартир у «Юпітері» уже мають своїх власників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні