Неуважний екс-директор: волинські навчальні заклади переплатили 200 тисяч за тепло

1
0
Неуважний екс-директор: волинські навчальні заклади переплатили 200 тисяч за тепло
Через службову недбалість колишнього директора ТОВ "Західтепло" навчальні заклади Ковеля платили за тепло за завищеним тарифом.

Екс-посадовця підозрюють у тому, що свого часу він не вжив заходів до перевірки обґрунтованості та правильності проведення розрахунків вартості 1 Гкал теплової енергії, - повідомляє прес-служба прокуратури в області.

Цим самим він вчинив ряд дій, які призвели до неправомірного включення у розрахунок вартості 1 Гкал теплоти, що вироблялася модульними котельнями товариства і постачалася на договірних умовах для Ковельського професійного ліцею та професійно-технічного училища №5 міста Ковеля.

У зв’язку з цим навчальними закладами на рахунки ТОВ «Західтепло» було зайво сплачено понад 190 тисяч гривень, що завдало збитків обласному бюджету та вказаним закладам освіти.

Наразі колишньому директору ТОВ повідомлено про підозру у вчиненні
кримінального правопорушення.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Теги: тепло, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня,та провокація на замовлення конкурентів.
Автор статті разом з прес-службою прокуратури Волинської області, роблять передчасні висновки без рішення суду, тим самим показуючи рівень "професіоналізму".
Інформую, що перш ніж публікувати подібну інформацію потрібно пам"ятати, що ми живемо в правовій державі, і в Україні діє принцип презумпції невинуватості згідно ст.62 Конституції України та ст. 17 КПКУ в яких визначено, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Також згідно ст 28 Конституції України та ст.297,299 ЦКУ кожен має право на повагу до його гідності та честі, які являються недоторканими, а також ділової репутації.
Тому звертаюся до невідомого автора даної статті з вимогою спростування недостовірної інформації у такий же спосіб, у який вона була поширена (ч.7 ст.277 ЦКУ).
Ганьба!
P.S.юрисконсульт ТОВ "Західтепло"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні