У Луцьку Ляпіс Трубецкой заспіває свої хіти

0
4
У Луцьку виступить легендарний білоруський гурт.

Концерт відбудеться 13 листопада у ADRENALIN CITY, - повідомляють організатори.

"Чудова новина для всіх фанатів гурту Ляпіс Трубецькой! Космічний Цирк Аутсайдерів повернувся !!! Реггі, ска та циганщина - у виконанні родоначальників "радикального шансону". Ведмежа Фоззі та його незрівнянні жарти, Юзик Кілєвіч, Труби та Фанфари, "Євпаторія" та "Котик", "Ти Кинула" і "Золота Антилопа". Весь спектр кічу - в нашому "бардельеро" для досвідчених ! Божевільний клоун Міхалок з компанією "бувалих" для Любителів Прекрасного! Навіщо слухати кавер, - якщо є оригінал ??? Ляпіс-98 - гарантія і професіоналізм", - додають оганізатори.

"Мне нравится, что мы легализуем Ляпис-98. Я думаю, что готов весело и от души петь мой "клоунский" репертуар. У меня есть татуировка - Шапито и улетающие в воздух шары. Это как в песне "Ярмарки краски"- ностальгия не отпустит навсегда. Я могу быть серьёзным, взрослым, рассудительным, но Циркач и Уличный Гаер всегда живут во мне! Я люблю РАДОВАТЬ людей. Я люблю свою ПРОФЕССИЮ. Я люблю (и надеюсь, - умею) петь СВОИ песни!!! И буду это делать во всех своих Творческих проектах Искренне и от Души!" -
Сергій Міхалок про проект ЛЯПІС-98.

Кількість місць обмежена.

Теги: ляпіс, анонс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні