--> На Волині 4 дні гасять гектар торф'яників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині 4 дні гасять гектар торф'яників

0
-3
На Волині 4 дні гасять гектар торф'яників
Ще з п’ятниці, 16 вересня, на сільгоспугіддях, що неподалік с. Городок Маневицького р-ну, лісівники та рятувальники спільно намагаються спинити пожежу.

Причиною загоряння стало спалювання громадянами сільськогосподарських відходів, - повідомляє прес-служба волинських лісівників.

За словами лісівників, пожежу досі не вдалося локалізувати у зв’язку з погодними умовами – надворі сухо, спостерігаються пориви вітру.

Загалом вогнем охопило понад 1 гектар території. Горять сільськогосподарські землі, пасовища. Найближча точка до лісу – в межах 100 метрів. Проблемним є те, що доступ до води від місця загоряння – за 400 метрів.

На місці чергують групи мобільної рейдової бригади та державної лісової охорони ДП «Городоцьке лісове господарство» та маневицького відділу ДСНС.

Залучили також пожежну машину із місцевого торфобрикетного заводу. Щоб уникнути загорянь лісу, лісівники прокопали мінсмуги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні