Коли суддя додав 6 хвилин, він нас фактично вбив, - Кварцяний про матч з «Олександрією»

1
-1
Коли суддя додав 6 хвилин, він нас фактично вбив, - Кварцяний про матч з «Олександрією»
"Коли суддя додав 6 хвилин, він нас фактично вбив, бо вже гравці кілька разів відчували неприємні моменти, коли ми пропускали на останніх хвилинах", - коментує матч з Олександрією тренер Волині Віталій Кварцяний.

Про це повідомляє прес-служба ФК "Волинь".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Волинь та Олександрія зіграли в нічию.

"Думаю, що багатьом спеціалістам та знавцям футболу, які переживали за "Волинь", напевне, прикро, що ми не перемогли. Якщо закінчується функціональна свіжість, з`являється втома, яка заважає кваліфіковано працювати з м’ячем".

Мої гравці сьогодні виграти, їм потрібна була перемога, як повітря для дихання. У нас попереду в середу матч на Кубок, а в суботу відразу гра із "Шахтарем". Але десь ми вистрелимо, просто так не минають ці втрати", - зазначив Віталій Кварцяний.

Ми казали на початку сезону, що нам буде дуже важко, але ми старатимемося грати відповідально і бути організованими. Ми граємо відповідально, але молодь ще не має відповідних резервів. Вони екстерном здають іспит у великому футболі. Клуб поважає ставлення юних футболістів, усі фактори мотивації молодь має. Шкода, що мало працює над деякими моментами тактики наша школа. Ми в основі допрацьовуємо за ю-19 і ю-21.

Вважаю, що для лучан буде приємно вболівати саме за своїх футболістів, які народилися і навчилися грати у Луцьку. Думаю, що спротив від цієї зміни є, хоч і хочеться згадати прикрі моменти, коли виходили в атаку три проти двох, чотири проти трьох. У таких моментах і виявляється кваліфікація футболістів, - поділився думками тренер "Волині".

"...Мало було прострілів на Петрова, один дав Дудік і Петров забив відразу. Якби було десять, то він завершив би п’ять.

...Шкода, що загубили сьогодні реальні очки. Це б дуже підтримало футболістів. Перемоги народжують розвиток. Але ми самі винні, що не забили свої моменти", - додав Кварцяний.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клоун з дурдома. Паразити!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні