У Луцьку згадали усіх загиблих байкерів

0
9
У Луцьку згадали усіх загиблих байкерів
У День пам'яті загиблих байкерів луцькі мотоциклісти підсвітили в'їзні знаки свічками.

На в'їзних знаках Луцька, у центрі міста та біля пам'ятника Миколаю луцькі мотоциклісти поставили свічки у знак пам'яті усіх загиблих байкерів, - повідомляє власкор "Волинь24".

Довідка:
День пам'яті загиблих мотоциклістів — всеукраїнський день пам'яті, який щорічно відзначають 18 вересня в пам'ять про Анну Мішуткіну, яка загинула в Сімферополі 2008 року.

Байкери всієї України підтримали ідею зробити день похорону Ані щорічним днем пам'яті загиблих байкерів. 18-го вересня байкери організовують мотоколони центральними вулицями міст, запалюють в центрі міст свічки, відвідують панахиди. Тиха хвилина мовчання обов'язково завершується ревом потужних двигунів.

У цей день серед байкерів є негласне табу — не осуджувати, не обговорювати і не звинувачувати автомобілістів, в тому числі винуватців ДТП. Важливіше нагадувати всім про дотримання правил дорожнього руху.




Передрук матеріалу без дозволу редакції "Волинь24" заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні