Спільнота луцьких мам відначила свою першу річницю

0
-6
Спільнота луцьких мам відначила свою першу річницю
У парку 900-річчя Луцька учасники групи в соціальній мережі Вконтакте під назвою «Бути мамою» відзначили перший рік свого існування.

За 12 місяців свого існування, однойменна сторінка в соціальній мережі зібрала понад дві тисячі підписників, - пише інформаційне агенстсво Волинські новини.

У п’ятницю, 16 вересня, в парку 900-річчя Луцька учасники групи в соціальній мережі Вконтакте під назвою «Бути мамою» відзначила перший рік свого існування. Засновник інтернет-об’єднання, лучанка Юлія, з нагоди річниці свого успішного проекту організувала свято для учасниць спільноти та малечі.

Як розповідає про свою спільноту пані Юлія, вона навіть не очікувала, що до групи приєднається така велика кількість підписників. Зі слів адміністратора спільноти, наразі в групі 2 296 підписників, і це не тільки лучанки, це мамусі з області, з Києва, та з усієї України.

Щодня групу відвідує біля 500 людей. Ми обговорюємо актуальні теми про догляд за малечею, ділимося досвідом є навіть рубрика «анонімно», де можна поділитися особистим.

«Коли ти йдеш в декрет, чоловіка бачиш вдома лише після роботи, то таке спілкування дуже потрібне. Наші мамочки вже рік ведуть між собою активну переписку, і нарешті ми вирішила зустрітись і познайомитись», - розповіда Юлія.

На святково прикрашеній галявині у парку мами знайомились, спілкувались та відпочивали, як завжди поєднуючи корисне з доглядом за дітками. Для малечі накрили солодкий стіл, облаштували «фотозону», а за розваги малюків відповідали аніматори.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні