У команді «Голосу Америки» працює волинянка

1
-4
У команді «Голосу Америки» працює волинянка
Ірина Матвійчук із Каменя-Каширського нині - журналістка "Голосу Америки".

Ірина Матвійчук - нині живе у Вашингтоні, а народилася в Камені-Каширському. Сьогодні жінка працює у команді програми "Голос Америки". А на Волині дося мешкають її батьки, пише газета "Полісся".

Ірина народилася в Камені-Каширському, тут отримала атестат зрілості, в цьому місті проживають її батьки й родина. Педагогічну освіту здобула в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Молода, енергійна, сповнена креативу й рішучості, Ірина знайшла себе в журналістиці. Перший досвід роботи в засобах масової інформації набула на Радіо «Свобода» в Києві й Празі, працюючи там упродовж восьми років.

Згодом жінка переїхала у США. Нині вона працює в команді відомої потужної мультимедійної компанії «Голос Америки», яка транслює новини, інформацію і коментарі для міжнародної аудиторії в більше, ніж 60 країн світу. У робочому архіві Ірини Матвійчук містяться численні репортажі про взаємовідносини між державами світу й інтрерв’ю з політиками найвищого рангу.

Маючи власну думку і позицію щодо сучасних подій в Україні, вона підтримує та пропагує «ідею мирної України в достатку», переймається її майбутнім, бо вважає, що «журналіст не може бути нейтральним, коли бачить відверту несправедливість чи зло».

Вона не була байдужою, коли дізналась, що військовому капелану отцю Валентину Серовецькому, православному священику, батькові 5-х дітей, який два місяці пробув у полоні в сепаратистів, потрібна була термінова операція: не роздумуючи, зробила вагомий фінансовий внесок для його лікування. Громадська організація “Всеукраїнське об’єднання “Країна” нагородила Ірину Матвійчук медаллю «За благодійність».
З Мирославою Гонгадзе.
З Мирославою Гонгадзе.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка радість.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні