--> На зливі смердоти у луцьку каналізацію попався «Торчин Продукт» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На зливі смердоти у луцьку каналізацію попався «Торчин Продукт»

1
-2
На зливі смердоти у луцьку каналізацію попався «Торчин Продукт»
Луцькі муніципали зафіксували, як у каналізацію зливає нечистоти ще один виробник. Цього разу – «Волинь Холдинг».

Під час нічного рейду 17 вересня працівники Луцької муніципальної поліції «піймали» автомобіль чергового виробника, який незаконно зливав відходи в міську каналізацію.

Про це повідомили на власній сторінці у Фейсбуці:
«Знову зливають!!!! Ми знову на чергуванні. Цього разу "герой" ПРАТ "ВОЛИНЬ ХОЛДИНГ" або іншими словами Торчин Продукт!!!!! Ми звісно не екологи, але так звана "вода" смерділа нереально, як і сама бочка. Також хочеться зазначити, що "консультант" на іншому кінці телефону розповідала водієві КАМАЗа, щоб той протокол не підписував та вини не визнавав».

Нагадаємо, під час нічного рейду 15 вересня працівники муніципальної поліції Луцька виявили три епізоди несанкціонованого зливу відходів. У неналежний час нечистоти зливали на вулиці Мамсурова з автомобілів ковбасних виробників «ТМ Дмитрук» та «Забіяка». Крім того, автомобіль «Забіяки» виявили при зливі відходів у каналізаційний колодязь на вулиці Тарасова, на території підприємства «Лада 2000».

Саме це, кажуть у міськраді, може бути причиною смороду в місті, на який уже кілька місяців поспіль скаржаться жителі окремих мікрорайонів.

Як відомо, «Луцькводоканал» має 30 укладених угод про те, що у вказані люки можуть зливати відходи із забійних та м’ясопереробних цехів. При цьому чітко визначений час такої процедури: із 9.00 до 18.00. Як пояснили спеціалісти, азотний аміак, що є в нечистотах, має схильність себе проявляти при перепаді температур, тому особливо різкий запах має вранці і вночі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і що?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні