На Волині більше 11 тисяч безробітних

0
-8
На Волині більше 11 тисяч безробітних
На Волині кількість зареєстрованих безробітних на 1 серпня становила 11,2 тисяч осіб, що на 3,8% і 5,5% менше, аніж відповідно місяць і рік тому.

Про це йдеться в інформації щодо соціально-економічного становища краю у січні-липні, - повідомляє «Вголос».

Майже половина серед безробітних – жінки, 37,6% – молодь у віці до 35 років. Рівень зареєстрованого безробіття на 1 серпня становив 1,8% населення працездатного віку, рік тому – 1,9%.

Зазначений показник був вищим серед чоловіків в порівнянні з жінками – 1,9% проти 1,6%, а також у мешканців сільських населених пунктів в порівнянні з міськими поселеннями – 1,8% проти 1,7%.

Пропозиція робочої сили у 6 разів перевищувала потребу в ній. Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу через безробіття у липні, склала 5,8 тисяч осіб. Середній розмір виплаченої допомоги становив 1485 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні