--> Що показали волинські письменники на Форумі видавців у Львові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що показали волинські письменники на Форумі видавців у Львові

0
3
Що показали волинські письменники на Форумі видавців у Львові
Волинська делегація представляє нашу область на найбільшій літературній події року.

Традиційно форум видавців збирає чи не всі видавництва, але це не лише книжковий ярмарок, а й безліч презентацій, спілкувань із письменниками, неформальних круглих столів та імпрез, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Цього року чимало волинян презентують свої твори. Так, довгоочікуваною книгою став роман Володимира Лиса «Діви Млинища», який фактично закінчив трилогію, до якої ввійшли «Соло для Соломії» та «Століття Якова».

Презентує книгу й Надія Гуменюк – роман «Танець білої тополі».

Окрім того, видавництво «Комора» видало аж дві книги, які теж пов’язані з нашим краєм – це есеїстика Оксани Забужко та листи Лесі Українки.

Чимало стендів «окупували» й наші видавництва. Найбільше літературних новинок цього року у «Твердині». Директор поліграфічно-видавничого дому Микола Мартинюк розповів, що може похвалитися й міжнародними проектами, адже видані книги польських та македонських авторів (Фрасина Пармаковска «Вишнева хроніка» та Наталі Спасова «Запальничка»).

Також вийшла нова книга Ольги Ляснюк «Без іронії» та представлено чимало новинок у жанрі фентезі, зокрема книги Артура Закордонця, Ярини Каторож, Оршулі Фариняк, та інших.

Поетичну збірку презентував й Петро Коробчук.

Видавництво «Терен» презентує патріотичні книги про УПА. Також, за словами Андрія Криштальського, цього року вийшло чимало нотної літератури, яка дуже користується попитом. До речі, Криштальський теж презентує свою книгу, яка, щоправда, вийшла у «Клубі сімейного дозвілля» – це відомий роман «Чорноморець, матінко» з продовженням.

Також працює стенд від Волинської обласної друкарні. Цікаво, що вони продають не лише книги, а й гарні крафтові блокноти. Стенд «Волинські книги» об’єднав видавництво «Надстир’я», «Ключі» та Національну спілку письменників України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні