--> Стрілянина та бійка: волинянин похуліганив у тернопільському барі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стрілянина та бійка: волинянин похуліганив у тернопільському барі

0
-2
Стрілянина та бійка: волинянин похуліганив у тернопільському барі
У Тернополі волинянин розпочав стрілянину в розважальному закладі, а потім ще й побився з його працівником.

Пригода траписалсь у четвер, 15-го вересня, в одному з розважальних закладів на Підволочиській трасі, - повідомляє прес-служба ГУНП у Тернопільській області.

З'ясувалось, що за кілька хвилин перед приїздом поліцейських в закладі відпочивала і вживала спиртне компанія з чотирьох осіб. Один з відвідувачів встав з-за столу і вийняв пістолет. Він п’ять разів вистрелив у повітря.

Проте один з працівників закладу не розгубився і зміг вибити зброю з рук зловмисника. Небезпечний хуліган накинувся на чоловіка і почалася бійка.

Невідомого доставили до райвідділу, де його опитали і встановили особу. Хуліганом виявився сорокашестирічний житель Волинської області.

Правоохоронцям вдалося відшукати та вилучити пістолет, набої та стріляні гільзи. Зброя виявилися пристроєм для стрільби гумовими кулями. Спочатку дебошир заперечував, що це його пістолет, але пізніше зізнався і показав дійсний дозвіл на зброю.

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність. За фактом злочину відкрито провадження за статтею 296 КК України – хуліганство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні