Вулицями Луцька курсує відремонтований тролейбус

0
-3
Вулицями Луцька курсує відремонтований тролейбус
Луцьке підприємство електротранспорту відремонтувало тролейбус.

Це вже другий відремонтований тролейбус за останній рік, - повідомляє прес-служба Луцького підприємства електротранспорту.

Уже з понеділка, 12-го вересня, на лінію вийшов тролейбус №173. На момент проведення ремонтних робіт його пробіг склав 1 мільйон 477 тисяч 477 км.

Термін експлуатації тролейбуса 10 років, проте цей транспортний засіб використовувався 25 років. Перший капітальний ремонт його був проведений у 2005 році після якого він відпрацював на маршрутах міста Луцька 458 тисяч 450 км.

Фахівці підприємства за 35 робочих днів повністю реанімували тролейбус і відновили його робочий ресурс з гарантією експлуатації 5-6 років. В процесі ремонту було повністю замінено зовнішню та внутрішню обшивку кузова тролейбуса, капітально відремонтовано основні вузли та агрегати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні