Напередодні Дня тата лучани масово проїдуться на велосипедах

2
2
Напередодні Дня тата лучани масово проїдуться на велосипедах
З нагоди Дня Батька в рамках фестивалю "ТатоФест" відбудеться велопробіг.

Вперше в Луцьку 18 вересня з нагоди Всеукраїнського Дня Батька відбудеться фестиваль батьківства «ТатоФест». В рамках фестивалю 17 вересня організують велопробіг на честь Дня батька вулицями міста, - інформують організатори дійства.

Метою заходу є привернення увагу жителів міста до питання відповідального батьківства, підвищення статусу тата в родині, збільшення кількості активних татусів в місті, формування правильного уявлення про батьківство у дітей, які візьмуть участь у велопробігові.

Маршрут велопробігу пролягатиме такими вулицями: Театральна площа-Винниченка-Перемоги-Шопена-Волі-Театральна площа.

Цільова аудиторія проекту – чоловіки, жінки віком від 25 до 65 років та їхні діти, а також юнаки та дівчата від 18 до 25 років. Жителі м. Луцька. А також "тати" з дітьми.

В кінці велопробігу відбудеться Флешмоб, учасники якого утворять собою слово «тато», сімейний конкурс на велосипедах, а також усі охочі зможуть зробити спільну сімейну фотографію у фотозоні.

Зареєстровані учасники отримають сувенірні магніти, прапорці та безкоштовне справжнє Луцьке морозиво від торгової марки ICE LAND.

Організатор: МГО «Міжнародний Центр Батьківства» та церкви євангельських християн-баптистів м. Луцька, за підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни», Луцької міської ради, відділу у справах сім'ї та молоді та Луцького солодкого спонсора велопробігу –ТМ «ICE LAND».

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/VRQf6sx76TrEYEmj2

Участь у велопробігові безкоштовна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже класний фестиваль! Луцьк стає цікавішим :)
Відповісти
Дуже класний фестиваль! Луцьк стає цікавішим :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні