На Волині поліція, пенсійники та військові боргують за електрику

0
9
На Волині поліція, пенсійники та військові боргують за електрику
Державні підприємства та установи на Волині боргують за газ та електрику.

Про це йшлося 15-го вересня під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Волиняни розрахувалися за газ на 53 %. Населення області використало 176 мільйонів кубічних метрів газу на 572 мільйони гривень, натомість розрахувалося тільки на 302 мільйони. Обласний та місцеві бюджети на сто відсотків розрахувалися за газ. Натомість держбюджет трішки «не дотягнув»: показник розрахунків становить 98 %.

Власне, боргують тільки п’ять організацій: департамент патрульної поліції, обласний військовий комісаріат, колишня ДАІ, Пенсійний фонд та товариство УТОГ.

Боргують держустанови і за електроенергію. Так, Національна поліція винна 900 тисяч гривень.

Окрім того, серед боржників – військові частини і установи Міністерства оборони, Державна фіскальна служба та заклади пенітенціарної служби.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні