У Нововолинську скаржаться на сморід від підприємства

0
-4
У Нововолинську скаржаться на сморід від підприємства
У Нововолинську сморід від підприємства з переробки курячого пір’я та кісток на кормову муку для тварин.

Фірма орендує цех заводу ВАТ “Оснастка”, що на 15-у мікрорайоні. В результаті діяльності “Екопротеїну” виникає специфічний неприємний запах, який турбує мешканців найближчих житлових будинків, а також заважає сусіднім підприємствам, - повідомляє "БУГ".

Керівник підприємства Анатолій Кулінічєв зазначив, ще у квітні повідомляав про те, щозамовили установку з утилізації запаху за допомогою спалювання, а отримати його мали наприкінці травня.

Наразі ж він повідомляє, що обладнання для утилізації запаху не встановлено у зв’язку з фінансовими проблемами. Також зазначив, що виробництво “Екопротеїну” частково зупинили, переробку здійснюють лише пізно ввечері задля меншої шкоди.



Проте, коли журналісти завітали на підприємсто, то побачили, що робота приблизно о 12 годині була в самому розпалі.

Один з працівників “Екопротеїну”, повідомив, що керівні особи відсутні. Але виклав інформацію, що найближчим часом (можливо, і до кінця цього тижня) планується перенести виробництво в село Морозовичі, Іваничівського району, віддалено від помешкань.



Також зазначив, що відходи, від яких і доноситься сморід, засипані розчином хлору для боротьби з неприємним запахом.

Працівник Анатолій Величко також пояснив, що виробництво по правді виконується переважно ввечері, але у зв’язку з тим, що наразі є мало працівників переробку здійснюють і вдень, але коротким терміном.

Зауважимо, що в серпні цього року мер міста Нововолинська Віктор Сапожніков з ініціативи депутата міської ради Богдана Бадзюня скликав нараду, на якій обговорювалися питання діяльності підприємства “Екопротеїн”.

наразі ж депутати запевняють, що перевірка підприємства планується вже наступного тижня.

Окрім того, з цього приводу в Нововолинськ приїде народний депутат Ігор Гузь, аби оговорити проблему з мешканцями.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні