Волинські волонтери передали військовим бронемашину

0
2
Волинські волонтери передали військовим бронемашину
З Волині у зону АТО відправили бронемашину з вбудованою кулеметною установкою.

Так, Сергій Добродомов, який називає себе Дєд Волинь вирушив на Схід, - повідомляє "ВолиньPost".

Окрім продуктів харчування, засобів гігієни та деталей до бойової техніки, Спілка учасників бойових дій, учасників АТО та волонтерів "Безпека Волині" передали для наших воїнів справжню бронемашину з вбудованою кулеметною установкою.

Новий автомобіль має високий рівень захисту від зовнішніх факторів, бо обшитий міцною сталлю товщиною в сантиметр, а вага такої машини більше трьох тонн.

""Безпека Волині" надала для своїх побратимів і товаришів по службі цей перероблений позашляховик ISUZU Trooper. Вони його відремонтували, поставили на хід і передали мені, щоб я його завіз на позиції батальйону "Айдар".

На ньому буде їздити українська розвідка батальйону "Айдар", ті хлопці, які служили з нашими ветеранами АТО з "Безпеки Волині"", - повідомив Сергій Добродомов.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні